שעות פתיחה היום:
יום א׳ -
תקנון מבצע “קידום מכירות למבצע קנה קבל 2025” (לעיל ולהלן: “המבצע”
עורך המבצע:
ג’י. טי.אל. וי. ניהול רננים בע”מ ח.פ. 514896992
המוסמכת לפעול בשם בעלות הזכויות במרכז המסחרי הידוע כקניון “רננים” ברעננה (להלן: “הקניון”)
2.תקופות המבצע: 16-21/3/26 או עד גמר מלאי המתנות, המוקדם מביניהם (להלן: “תקופת המבצע”).
3.החנויות מעניקות המתנות” (מעניקות המתנות במסגרת המבצע): IBAGS
4.החנויות המשתתפות במבצע” (אשר רכישה באיזו מהן מזכה בהשתתפות במבצע, בכפוף לתנאים הקבועים בסעיפים 6 ו- 7 להלן): כל החנויות בקניון למעט מסעדות ובתי קפה, משרדים, שופרסל, רונית רפאל, קר לייזר, מכבי אסתטיקה, סוויפט, ברליץ, מספרה ושירותי והדואר.
5.הזכאים להשתתף במבצע: לקוחות החנויות המשתתפות במבצע (להלן: “המשתתף” או “המשתתפים”).
6.מהות ונוהל המבצע: משתתף אשר רכש בתקופת המבצע כהגדרתה בסעיף 2 לעיל בסכום 299 ₪ ומעלה בחנויות המשתתפות במבצע, או באיזו מהן, בקנייה מצטברת ביום אחד בלבד, יהיה זכאי למתנה מהחנויות המשתתפות להלן (להלן: “המתנות”): IBAGS – ארנק גברים או נשים במתנה | לדגמים המשתתפים במבצע
*מועד אחרון למימוש המתנות בחנויות מעניקות המתנות : 21.3.26
7. ההשתתפות במבצע אפשרית בימי חול בין השעות 10:00 ל- 22:00, בחנויות המשתתפות במבצע.
.8 מתנה אחת ללקוח ביום, אין אפשרות להירשם עבור אדם אחר שלא נוכח בעמדת המבצע.
9.אחריות: ההשתתפות במבצע על כל שלביו, לרבות מימוש המתנות, הינה באחריותם הבלעדית של המשתתפים במבצע ושל החנויות מעניקות המתנות, ועורך המבצע אינו אחראי לכל נזק שייגרם למשתתף בגין השתתפותו במבצע זה, ככל שיגרם.
מובהר כי עורך המבצע אינו אחראי כלפי המשתתפים לאיכות המתנות שיחולקו על ידי החנויות מעניקות המתנות, וכן לא יהיה אחראי לכל פגם, אי-תקינות או אי התאמה בנוגע למתנות שיחולקו על ידי החנויות מעניקות המתנות, ובכלל זה מודיע עורך המבצע כי לא יהיה אחראי למעשה ו/או מחדל של החנויות מעניקות המתנות, ו/או תקלות או שיבושים העלולים להיגרם עקב אי ביצוע ו/או ביצוע חלקי ו/או בצוע לקוי על-ידי מי מהחנויות מעניקות המתנות, ולמשתתפים, לחנויות המשתתפות במבצע ולחנויות מעניקות המתנות לא תהיה כל טענה ו/ או דרישה כלפי עורך המבצע בקשר עם כך.
כללי:
10.על אף כל האמור בתקנון זה, עורך המבצע יהיה רשאי בכל עת, לפי שיקול דעתו הבלעדי, לשנות את הוראות תקנון זה, לרבות אך לא רק – לקצר או להאריך את תקופת המבצע, לשנות את תנאיו, להוסיף עליהם או לגרוע מהם, לשנות ו/או להחליף את החנויות המשתתפות במבצע ו/או את החנויות מעניקות המתנות ו/או את המתנות המוענקות במסגרת המבצע, או חלקן, ולבטל את המבצע בכל עת. תיקון או עדכון לתקנון כאמור יפורסם במסגרת פרסומים בקניון (להלן: “עדכון לתקנון”).
חברת ניהול קניון “רננים”